torsdag den 5. juli 2012

Til fest og farver...

I weekenden skal jeg til bryllup... eller rettere sagt; til bryllupsfest, for parret der holder festen sneg sig afsted en varm sommerdag sidste år og blev gift i al hemmelighed. Hemmeligheden holdt de ikke længe, og fejres vil de heldigvis gerne, så på lørdag samles 70 mennesker fra kloden rundt, for at fejre dem.


Parret er sådan nogen der hverken ønsker sig porcelæn, sølvstykker eller andre spøjse materielle sager. Jeg er ganske sikker på, at hvis de blev spurgt om ønsker, så ville de svare at bare folk var glade og hyggede sig, så ville de være glade... Og de ville mene det:-)


Men... jeg vil nu ikke komme uden en gave, så hjernen blev sat på hårdt arbejde med at finde på en idé. Jeg kan bedst lide personlige gaver, men ynder ikke at alt skal være hjemmegjort, bare en snert af det er fint, ikk´?


Parret har sidste år totalrenoveret deres hus og bygget til. Med det resultat, at den fine gamle have, der ligger underskønt lige ned til Odense Å, nu bare er en stor pærevælling af jordbunker, et træt gammelt skur og enkelte overlevende planter. Begge vil de så gerne i gang, men en have som deres kræver mere end blot en eftermiddags hygsomt slid og fire vabler.


De har nu lavet en fin og nydelig plan over den kommende have, så mon min gave vil forpurre den? Nej, jeg ved at de begge hjertens gerne ændrer planen for at gøre plads til det fine nye træ jeg har købt dem. Så kan de finde en plads til det, og for hvert år se det vokse sig stort og mægtigt... lidt ligesom deres ægteskab:-)


Men et sådan træ skal da se ud af noget særligt, på sådan en dag, så hæklenålen blev fundet frem. Resultatet blev denne flagranke med splitflag på. Den er nu ret fin synes jeg, og mon ikke teenagedatteren kan finde et sted til den, når træet skal "afklædes" og udplantes?


Udover flagranken kommer der også en hjerteranke i papir og enkelte fugle i papir på. Hvis jeg er kvik nok til at huske det, vil jeg tage et billede når det står færdigpyntet...


Opskriften på splitflag finder du her hos Karen